Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ تیم برنرز لی، دانشمند بریتانیایی علوم کامپیوتر، استاد دانشگاه MIT، مخترع وب در سال 1989 و رئیس کنسرسیوم وب جهان‌گستر، به مناسبت سی و دومین سالگرد تولد شبکه جهانی وب در نامه‌ای سرگشاده اعلام کرد که ضرورت استفاده از اینترنت در قرن بیست و یکم حکم استفاده از برق را در قرن بیستم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از رهبران کشورها خواست تا در قالب پیاده‌سازی طرح‌های زیرساختی، شرایطی را مهیا کنند که همه در همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشند، زیرا همه چیز در حال تغییر است. همچنین از غول‌‌های فناوری خواسته که به حقوق کاربران جوان خود احترام بگذارند و به قوانین سختگیرانه پاسخگو باشند.

پدر وب چندی پیش در مصاحبه‌ای جداگانه اعلام کرد که به آینده و تغییراتی که در دنیای اینترنت پیش خواهد آمد کاملا خوش بین است و معتقد است که تسلط غول‌های فناوری روی اینترنت کاملا زودگذر است.

وی نقش اینترنت را در 12 ماه گذشته که کووید 19 شیوع پیدا کرده و اکثر مردم دنیا خانه‌نشین شده‌اند، ستود و گفت: با وجودی که دنیای دیجیتال تا قبل از پاندمی کرونا چنین شرایطی را تجربه نکرده بود، اما ثابت کرد که شاهراه نجاتی است که به ما امکان می‌دهد خود را سازگارتر کنیم و راحت‌تر زندگی را ادامه دهیم. اما این در حالی است که طبق آمار یونیسف، فقط یک سوم افراد زیر 25 سال در جهان به اینترنت خانگی دسترسی دارند. در نتیجه 2/2 میلیارد جوان آنلاین نیستند.

کارشناسان معتقدند که برای ورود اینترنت پهن‌باند به همه خانه‌های دنیا طی دهه آینده 428 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جدید نیاز است. این مبلغ معادل فقط 116 دلار به ازای هر 3/7 میلیارد نفری است که هم‌اکنون آفلاین هستند.

پدر وب در ادامه در مورد تاثیرات مثبت دسترسی جوانان به اینترنت گفت: تخمین زده شده که به ازای هر 10 درصد افزایش تعداد افراد آنلاین دو درصد تولید ناخالص داخلی رشد خواهد کرد و تجزیه و تحلیل ها نشان می دهد که دستیابی به اینترنت پهن باند در کشورهای در حال توسعه تا سال 2030 حدود 8/7 تریلیون دلار سود اقتصادی به همراه خواهد داشت. این در حالی است که با هیچ روش دیگری نمی‌توان به چنین سود اقتصادی دست یافت.

تیم برنرز لی در مورد تغییر جهان گفت: جهان به واسطه اینترنت در حال تغییر است. در آینده افراد از سوء استفاده و آزار و اذیت آنلاین دست خواهند کشید. همه چیز شتاب خواهد گرفت و همه چیز تغییر خواهد کرد.

کد خبر: 1091043 برچسب‌ها تیم برنرز لی پدر وب اینترنت پهن باند بیماری کووید-۱۹ کرونا ویروس شبکه جهانی غول فناوری یونیسف تولید ناخالص داخلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پدر وب اینترنت پهن باند بیماری کووید ۱۹ کرونا ویروس شبکه جهانی غول فناوری یونیسف تولید ناخالص داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۱۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از سایت مک‌روموس، ️سیستم مگ‌سیف اولین‌بار با سری آیفون ۱۲ به گوشی‌های اپل راه یافت و شارژ آیفون را راحت‌تر از قبل کرد. این سیستم به حلقه‌ای از آهن‌ربا و سیم‌پیچ نیاز دارد.

به نظر می‌رسد که اپل در نسل جدید گوشی آیفون ضخامت این حلقه را کمتر کرده است.

در شکل ظاهری نیز آیفون ۱۶ با سری ۱۵ تفاوت‌هایی دارد که در عکس مشاهده می‌فرمایید.

شهریورماه، زمان رویداد اپل و معرفی این سری خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند کد خبر 849084 برچسب‌ها شرکت اپل باتری اینترنت آیفون موبایل

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود