Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@23:57:38 GMT

رشد منهای تربیت در لپ‌تاپ و تبلت

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۶۷۸۵

رشد منهای تربیت در لپ‌تاپ و تبلت

در خانه ماندن طی دوران شیوع ویروس کرونا می‌تواند عوارضی از جمله وقت گذراندن بیش از حد کودکان با تلفن همراه و تبلت و لپ تاپ را هم به دنبال داشته باشد؛ در این بین نقش نظارتی پدر و مادر می‌تواند از آسیب‌های این مسئله بکاهد.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری فارس، مصطفی اقلیما رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به نبود نظارت خانواده‌ها روی فرزندانشان در استفاده از سرویس‌های اینترنتی و وی‌اودی‌ها گفت: ما زمانی به شدت استفاده از ماهواره را ممنوع کرده بودیم و البته هنوز هم استفاده از آن را مضر می‌دانیم، اما از طرفی فضای اینترنت کاملاً باز و آزاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی از این فضاها هر محتوا و خوراک و فیلم و سریالی وجود دارد که شاید برای بزرگسالان مناسب باشد اما برای کودک و نوجوان قطعاً مناسب نیست.

وی افزود: تماشای برخی برنامه‌ها که متناسب با فرهنگ ما نیست به صورت ناخودآگاه افراد را به سمت اتفاقات ناخواسته‌ای می‌کشاند. ما حتی در کشور خودمان هم گاهی خبری منتشر شده یا فیلم و سریالی به نمایش درآمده است که چون متناسب با فرهنگ بخش دیگری از جامعه نبوده است، آنها را به سوء‌تفاهم و خشم رسانده است.

اقلیما با تاکید بر اینکه نباید فضای دسترسی به اینترنت محدود شود، گفت: قطعاً مردم حق انتخاب و اختیار دارند که چه ببینند و چه محتوایی را تماشا نکنند، ولی باید ضوابطی هم وجود داشته باشد. ضوابطی که بیشتر از درون خود خانواده‌ها باید رعایت شود. من سال‌هایی از زندگی‌ام را در پاریس زندگی کردم و می‌دیدم که چطور برخی از مادران فرزندشان را تربیت می‌کردند که ساعت هشت شب بخوابد و اجازه نمی‌دادند از فیلم و سریال‌های آخر شب شبکه‌های تلویزیونی استفاده کند. اینجا اما پدر و مادرها به این مسائل توجهی ندارند کودک همراه با پدر به تماشای فیلمی می‌نشیند که خشن است و یا صحنه‌های جنگ و خونریزی دارد و بعد همان پدر و مادر می‌گویند که نمی‌دانیم چرا فرزندمان خشن شده است.

وی اضافه کرد: در خیلی از موارد تربیتی با قوانین نمی‌توان چیزی را عوض کرد آدم‌ها هستند که برنامه‌ها و محتوای مورد نظرشان را انتخاب می‌کنند. پدر و مادرها خیلی وقت‌ها خبر ندارند کودکشان چه فیلم و سریالی را می‌بیند. کودک که از ابتدا خشونت طلبی را بلد نیست اما فیلمی می‌بیند و تیکه تیکه کردن را یاد می‌گیرد، خشن بودن را یاد می‌گیرد.

رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به فرزندان بزهکاری که پدر و مادر کمترین نقش را در تربیت آن‌ها داشته‌اند، گفت: بسیاری از مادران امروز هیچ نقشی در بزرگ شدن فرزندانشان ندارند. آن‌ها اگرچه سعی می‌کنند فرزندشان از رفاهی که خودشان از آن برخوردار نبوده‌اند بهره مند باشند اما روی او نظارت ندارند. تلاش می‌کنند، کار کنند و به او پول می‌دهند تا به انواع کلاس‌های ورزشی و آموزش موسیقی برود یا برای او لب‌تاپ و تبلت بخرد و بعد افتخار می‌کند که بچه در اتاق است و سرش هم گرم است.

رشد با لپ‌تاپ به تربیت منجر نمی‌شود

وی اضافه کرد: این سرویس دادن‌ها به تربیت کودک منجر نمی‌شود و ما نمی‌دانیم او در لپ‌تاپ و کامپیوتر خود با جذب شدن به چه فضایی رشد می‌کند و چه یاد می‌گیرد.

اقلیما در پایان تاکید کرد: ما همیشه می‌گوئیم فضای مجازی خوب است، الان هم منظور این نیست که فضای اینترنت باید محدود شود اما در کنار کودک حتماً باید یکی مثل پدر و مادر یا معلم باشد تا اگر موردی بود به کودک توضیح دهد و او را نسبت به قصه‌ها و اتفاقاتی که در فرهنگ فیلم‌های مختلف رخ می‌دهد آگاه کند.

منبع: خبرگزاری مهر

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تربیت کودک تبلت و لپ تاپ فضای مجازی نظارت والدین پدر و مادر لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرق شدن کودک کامفیروزی در رودخانه کر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، پسر ۹ ساله ساکن شهر خانیمن کامفیروز هنگام توپ بازی در کنار رودخانه کر، به دلیل پرت شدن توپ در آب و تلاش برای گرفتن آن به داخل رودخانه می‌افتد.
افراد حاضر در آنجا پس از تماس با اورژانس، این کودک را به درمانگاه امام رضا کامفیروز منتقل می کنند و تیم درمانگاه و اورژانس موفق می‌شوند کودک را احیا ریوی کنند اما پسر ۹ ساله به دلیل افت شدید ضریب هوشی  جان خود را از دست می دهد.

دیگر خبرها

  • لحظات حمله سگ‌های ولگرد به سه کودک
  • ببینید | تصاویر تازه از عملیات جستجوی کودک ٥ ساله غرق‌شده در رودخانه خرسان
  • فیلم| جست‌وجوها برای یافتن کودک پنج ساله چهارمحالی ادامه دارد
  • غرق شدگی کودکی تیرانی در کانال آب
  • نجات ۶ کودک در کوه‌های کرمان
  • غرق شدن کودک کامفیروزی در رودخانه کر
  • نوای «حیدر حیدر» کودک خردسال در حرم علی بن ابی‌طالب
  • فرزندی تربیت کنید که پس از مرگ برایتان طلب مغفرت کند + فیلم
  • نتایج کنکور تربیت معلم آخر اردیبهشت اعلام می‌شود
  • ببینید | فرزندی تربیت کنید که پس از مرگ برایتان طلب مغفرت کند