Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@13:37:50 GMT

پدر اینترنت ایران در جشنواره سینما حقیقت

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۴۶۰۷

پدر اینترنت ایران در جشنواره سینما حقیقت

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، این فیلم مستند 59 دقیقه‌ای که برای اولین نمایش عمومی تحویل دبیرخانه یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت شده، پرتره‌ای از زندگی و فعالیت‌های دکتر «علی‌اکبر جلالی» متخصص فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور (ICT) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی متولد سال 1323 (73 ساله) در شاهرود و دارای مدرک فوق دکترای برق از دانشگاه ویرجینیای غربی آمریکا است. او جزو محققان آینده‌نگر بوده و نظریه «موج چهارم، عصر مجازی» را برای اولین‌بار مطرح کرده است.

در کارنامه علمی دکتر جلالی در مقام پدر فناوری اطلاعات ایران، موارد ذیل به چشم می‌خورد:عضو هیات علمی و معاون پژوهشکده الکترونیک دانشگاه علم و صنعت ایران، استاد پاره وقت دانشگاه ویرجینیای غربی، موسس نخستین روستای الکترونیکی دنیا، برنده جایزه E. Asia AWARD یا جایزه برترین پروژه خلاقیت و فناوری در حوزه منطقه آسیا و اقیانوسیه، ارائه‌دهنده‌ی اولین درس مجازی روی شبکه اینترنت در ایران، عضو مستقل یونسکو در آموزش و فناوری منطقه آسیا و اقیانوسیه، عضو هیات مدیره انجمن ICT و انجمن مطالعات جامعه اطلاعاتی ایران‌، عضو شورای پژوهشی آموزش و پرورش کشور، پژوهشگر و محقق برتر IT کشور در سال 1382، استاد نمونه دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران در سال‌های 75 و 76، مقام اول ترجمه کتاب سال در سال 1378 به‌خاطر ترجمه کتاب PLC و...

عوامل تولید فیلم مستند «پریدن از روی دیوار آتش» عبارتند از: پژوهشگر، کارگردان و تهیه‌کننده: محمد صنگوری؛ فیلمبردار: سیاوش علیشاهی؛ صدابردار: سیدعبداله حیدری؛ صداگذار: حسین قورچیان؛ تدوینگر: حمید نجفی‌راد؛ مدیر تولید: محمود جوانشیر؛ عکاس: امیر عزیزالدین؛ دستیار کارگردان: وانیا زرافشان؛ تهیه شده در: صداوسیمای مرکز سمنان.

501

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۴۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت