Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:26:12 GMT

پدر اینترنت ایران متقاضی حقیقت شد

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۴۲۳۱

مستند «پریدن از روی دیوار آتش» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی «محمد صنگوری» که فیلمی درباره‌ی پدر اینترنت ایران است، متقاضی شرکت در یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، این فیلم مستند 59 دقیقه‌ای که برای اولین نمایش عمومی تحویل دبیرخانه یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت شده، پرتره‌ای از زندگی و فعالیت‌های دکتر «علی‌اکبر جلالی» متخصص فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور (ICT) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی متولد سال 1323 (73 ساله) در شاهرود و دارای مدرک فوق دکترای برق از دانشگاه ویرجینیای غربی آمریکا است. اوجزو محققان آینده‌نگر بوده و نظریه «موج چهارم، عصر مجازی» را برای اولین‌بارمطرح کرده است.

در کارنامه علمی دکتر جلالی در مقام پدر فناوری اطلاعات ایران، موارد ذیل به چشم می‌خورد:عضو هیات علمی و معاون پژوهشکده الکترونیک دانشگاه علم و صنعت ایران، استاد پاره وقت دانشگاه ویرجینیای غربی، موسس نخستین روستای الکترونیکی دنیا، برنده جایزه E. Asia AWARD یا جایزه برترین پروژه خلاقیت و فناوری در حوزه منطقه آسیا و اقیانوسیه، ارائه‌دهنده‌ی اولین درس مجازی روی شبکه اینترنت در ایران، عضو مستقل یونسکو در آموزش و فناوری منطقه آسیا و اقیانوسیه، عضو هیات مدیره انجمن ICT و انجمن مطالعات جامعه اطلاعاتی ایران‌، عضو شورای پژوهشی آموزش و پرورش کشور، پژوهشگر و محقق برتر IT کشور در سال 1382، استاد نمونه دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران در سال‌های 75 و 76، مقام اول ترجمه کتاب سال در سال 1378 به‌خاطر ترجمه کتاب PLC و...

عوامل تولید فیلم مستند «پریدن از روی دیوار آتش» عبارتند از: پژوهشگر، کارگردان و تهیه‌کننده: محمد صنگوری؛ فیلمبردار: سیاوش علیشاهی؛ صدابردار: سیدعبداله حیدری؛ صداگذار: حسین قورچیان؛ تدوینگر: حمید نجفی‌راد؛ مدیر تولید: محمود جوانشیر؛ عکاس: امیر عزیزالدین؛ دستیار کارگردان: وانیا زرافشان؛ تهیه شده در: صداوسیمای مرکز سمنان.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

بیشتر بخوانید:

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229430 برچسب‌ها ارز

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • از اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در اصفهان چه می دانیم؟/ رافائل گروسی؛ مهمان ویژه ایران در «نصف جهان»
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور